Sådan gør du dit hjem mere åbent

25 april 2022
Steffen Hansen

advertorial

Hvis du gør dit hjem mere åbent, kan du fordoble mængden af naturligt lys, der kommer ind, hvilket gør det til et solrigere og mere muntert sted at være. Derudover kan det være med til at forbedre atmosfæren og få dit hjem til at føles mere rummeligt.

En måde at gøre dit hjem mere åbent på er at installere en dobbelt terrassedør. Dette vil øjeblikkeligt lyse rummet op og skabe en mere indbydende atmosfære. Ikke nok med det, men det kan også være med til at forbedre energieffektiviteten i dit hjem ved at give dig mulighed for at udnytte den naturlige ventilation.

Så hvis du leder efter måder at gøre dit hjem mere behageligt og indbydende på, kan du overveje at gøre det mere åbent.

dobbelt terrassedøre

Gør plads

En måde at få dit hjem til at føles mere åbent på er at skabe mere plads. Det kan virke logisk, men mange folk handler for meget ind, uden at tænke på hvilken plads de har til at opbevare det. Og er man sågar en smule doven, kan man ende med at forvandle sin stue, soveværelse eller skur, til en losseplads!

Derfor kan du med fordel rydde op og organisere dine ejendele og fjerne unødvendige møbler, dekorationer eller rod og generelt leve mere minimalistisk. Ved at leve mere minimalistisk, sparer du også penge, får mere plads, løfter dit energi niveau og generelt gør dig mere glad. 

Andre indvirkninger

Du kan også bruge lyse og klare farver for at skabe en illusion af mere plads. Hvis du f.eks. maler væggene hvide eller cremefarvede, vil et rum føles større og mere åbent. Spejle er også en god måde at reflektere lyset på og skabe illusionen af mere plads. Ved at foretage et par enkle ændringer kan du give dit hjem en mere åben og luftig følelse.

Flere Nyheder