Professionel service og hurtigmekspedition med UPS

01 november 2018
Astrid Pedersen
Professionel service og hurtigmekspedition med UPS

Skal du sende pakker til andre lande – for eksempel USA eller Canada – er det en god idé at vælge et fragt selskab, som har erfaringe med ekspedition af forsendelser på tværs af kontinenter.

Hurtig og pålidelig forsendelse med UPS

UPS står for United Parcel Service, og er et amerikansk funderet distributions- og fragt selskab. Gennem årene har UPS for alvor slået sit navn fast som værende i den absolutte spydspids hvad angår hurtig og sikker forsendelse af såvel private pakker og breve som større forsendelser og forsendelses mængder fra virksomheder til kunder samt virksomheder imellem.

Og det er ikke kun, hvis du er bosiddende i USA, at du kan få glæde af den professionelle og pålidelige service fra UPS. Det multinationale firma har nemlig en yderst veludviklet og solidt funderet fragt og logistik infrastruktur i hele verden, inklusive Europa – så uanset om du skal sende indenrigs eller oversøiske forsendelser, kan du få glæde af UPS’ dygtige og hurtige ekspedition. UPS gør sig nemlig også gældende på det danske marked. Og på pakke.dk kan du finde de billigste UPS priser til netop din forsendelse.

Forsendelse med UPS – find og bestil den på pakke.dk

Især hvis du har brug for at sende pakker på tværs af Atlanten, kan det godt betale sig at benytte en operatør, som kan håndtere din forsendelse hele vejen fra start til slut. Og blandt de operatører, som har den ekspertise, finder du netop UPS. Hvis du ønsker at anvende UPS som din leverandør af professionel forsendelse, kan du på pakke.dk finde de billigste priser og den bedste forsendelses model fra denne aktør. Du skal blot vælge din forsendelses type og indtaste mål, vægt og destination – så finder pakke.dk’s smarte prissammenlignings modul den bedste løsning frem til dig. Og du kan oven i købet bestille din UPS forsendelse direkte via pakke.dk.

Flere Nyheder