Professionel gulvslibning – en gave til dit trægulv

22 maj 2018
Astrid Pedersen
Professionel gulvslibning - en gave til dit trægulv

Når et trægulv bliver slidt, kommer det til at se gråt og træt ud i overfladen. Dette skydes, at det beskyttende lag af sæbe, lak eller olie, som tidligere har beskyttet gulvet, slides af ved daglig brug. Det helt ubeskyttede træværk er mere følsomt over for støv og skidt, som ikke afvises, men trædes ned i træet og danner den grå og kedelige film. Som regel bliver hele gulvet også ujævnt at se på, når det ikke modtager den nødvendige pleje og vedligeholdelse, da gulvet slides forskelligt, afhængig af hvor meget det bliver brugt. Denne uensartethed bidrager yderligere til det lit snavsede og nussede udseende, som man ikke kan komme af med, lige gyldig hvor meget man end skrubber og skurer.

Slib gulvet, og få ensartetheden tilbage i træværket

Er du i besiddelse af et gammelt og slidt trægulv, er der dog ingen grund til at give op. Et trægulv, som kun er slidt i overfladen, kan sagtens reddes med en professionel gulvafslibning. Og du vil opdage, at dit gulv får helt nyt liv, når først det er blevet slebet og behandlet med plejende og beskyttende materiale, som for eksempel olie, lud, sæbe eller lak.

For det første vil den grå belægning fra nedtrådt støv og snavs blive fjernet. En gulvslibning sliber allerhøjest 1 – 2 mm af gulvet, hvilket er fuldt tilstrækkeligt til at fjerne det øverste lag. For det andet vil gulvet fremstå jævnt og ensartet – det vil ikke længere være mere slidt nogle steder end andre. Og for det tredje vil træværket stå frem i al sin stråleglans på en måde, som du ikke har set siden gulvet blev lagt. Det er faktisk som at få et helt nyt trægulv!

Hvis du leder efter en fagmand, som kan udføre en professionel gulvafslibning i København med efterfølgende plejende behandling, bør du tjekke gulvkanonen.dk ud.

Flere Nyheder