Lastning og losning ved professionelt stevedore firma

30 november 2020
Astrid Pedersen

Arbejder du med offshore fragt, logistik og spedition – eller råder du over fangstskibe, som har behov for at losse sin last, når en tur er overstået? Så har du brug for stevedore ydelser.

Hvad betyder stevedore ydelser?

Stevedore ydelser, eller stevedoring, er betegnelsen for det arbejde som foregår på havnefronten i forbindelse med losning og lastning. Stevedoring dækker også over ydelser så som opbevaring af gods som er i transit samt omlæsning.

Det er vigtigt at du vælger et stabilt stevedore firma til at varetage dit gods. Et stevedore firma skal råde over såvel det rette professionelle mandskab som over de rette værktøjer, en solid vognpark, og korrekte faciliteter til opbevaring. Fragter dit skib for eksempel let fordærvelige varer kan disse opbevare på køl eller frys i et professionelt tørlager – og vanskeligt håndterbare emner eller tunge containere skal kunne behandles uden risiko for skader.

Lægger dit skib til kaj i Hirtshals Havn har du fordelen af at kunne benytte et af de mest velrenommerede og populære stevedoring firmaer i Nordjylland nemlig Hirtshals Stevedore ApS. Hos Hirtshals Stevedore ApS finder du udelukkende veluddannede og dygtige stevedore arbejdere som har mange års erfaring med korrekt og forsvarlig losning og lastning og således udfører deres arbejde på forsvarlig og korrekt vis. Dette er din sikkerhed for at du med Hirtshals Stevedore ApS får udført et stykke vel udført stevedore arbejde. Og så kan du sove roligt om natten i tryg forvisning om at dit gods er i sikre og professionelle hænder.

Hvordan kan Hirtshals Stevedore ApS hjælpe mig?

Uanset størrelsen på dit skib eller karakteren af din last kan Hirtshals Stevedore ApS sørge for at du får udført professionel og forsvarlig losning og lastning samt omlæsning eller opbevaring af dit gods – det være sig såvel sværgods som fødevarer eller løse emner. Læs mere på hirtshalsstevedore.dk

Flere Nyheder