Lad en psykolog coache dig til et bedre liv

23 februar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Føler du at du hænger fast i den samme skure, og at du ikke bryder dig om det sted du er i dit liv? Så kan du med stor fordel søge hjælp hos en psykolog.

Overkom dit lave selvværd hos en dygtig psykolog

En af de største forhindringer, som kan stå i vejen for din succes her i livet er et lavt selvværd. Nærer du en irrationel frygt for at søge nye veje kan det skyldes at dit selvværd er så lavt at du dårligt tør gå ud af døren.

Føler du dig som en konstant fiasko er det som regel dit lave selvværd der taler – og desværre vil det ende med at få ret. Mange mennesker med lavt selvværd har det nemlig med at havne i en nedadgående spiral, idet der her er tale om en selvforstærkende effekt.

Dit selvværd er afgørende for om du tror nok på dig selv til at gennemføre de handlinger som skal til for at nå dine mål. Selvværdet grundlægges i den tidlige barndom, og mennesker, som har oplevet tryghed, støtte og bekræftelse i deres tidlige år, vil have et bedre fundament hvorpå de kan bygge deres tilværelse.

psykolog

Men selv et solidt funderet selvværd kan få et knæk. Og et lavt selvværd kan bygges op, selv sent i livet.

Hos en psykolog kan du få mulighed for at vende de problemstillinger som udgør de værste forhindringer i dit liv. Du kan få mulighed for at gennemgå de scenarier som er kilde til den største tvivl hos dig.

Din psykolog vil gennem nysgerrige spørgsmål og coaching kunne hjælpe dig til at se hvor dine udfordringer ligger. Og så vil du stille og roligt selv kunne lægge fundamentet for den tilværelse du ønsker at bygge op – med et intakt selvværd og langt større glæde ved livet.

Du kan finde din psykolog i Odense på psykologpraksis-odense.dk

Flere Nyheder