Lad dit malerfirma i Helsingør hjælpe med at friske boligen op

06 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Trænger din bolig til en indvendig overhaling med pensel og rulle? Så bør du alliere dig med en dygtig lokal maler.

Hvorfor betale for en maler?

Måske synes du det virker som overkill af betale en professionel håndværker for at male vægge, lofter og indvendigt træværk i din bolig. Malerarbejde er trods alt ikke en opgave som kræver en autoriseret fagperson – og man kan jo købe alt hvad der skal bruges til arbejdet i det lokale byggemarked.

Der er som sådan heller ikke noget i vejen for at du selv kaster dig ud i indvendig maling af boligen. Du skal blot belave dig på at malerarbejde ikke er noget let arbejde – og slet ikke en gratis omgang. I hvert fald hvis det skal gøres ordentligt, og hele boligen skal males ad samme omgang.

Malerarbejde – en dyr og tidskrævende affære

Du skal være forberedt på at sætte mange dage – måske endda uger – af til projektet.

Alene forberedelses arbejdet, som består i indkøb af udstyr og materialer, afdækning af gulve, møbler, paneler, dørkarme, stikkontakter og lignende samt eventuel nedtagning af gammelt tapet eller væv, kan hurtigt tage mange dage. Desuden er det så langt fra billigt selv at skulle forestå indkøb i alt fra maling, grunder, primer og lofthvidt til malertape, sandpapir, pensler, ruller, bakker og spande.

Da såvel vægge som lofter og træværk som regel skal males mere end én gang hvis resultatet skal være smukt – og malingen skal nå at tørre mellem hver omgang – vil selve malerarbejdet også være en tidsrøver. Og så kigger du på et relativt omfattende oprydnings arbejde efter dette er til ende.

Find det bedste malerfirma Helsingør

Leder du efter en dygtig faguddannet maler i eller i nærheden af Helsingør kan du finde hvad du søger hos Malerkanonen – klik ind og læs mere på malerkanonen.dk.

Flere Nyheder