Kan du ikke få nok af Kay Bojesen figurer?

30 november 2019
Anne-Mette Hansen
Kan du ikke få nok af Kay Bojesen figurer?

Elsker du den finurlige abe? De fine gardere? Eller de søde fugle? Kay Bojesen figurer er virkelig smukke og elsket af mange. Men hvad er historien bag dem egentligt? Hvem var Kay Bojesen? Hvordan indretter du med træfigurerne? Og hvor kan du købe dem?

Hvem var Kay Bojesen?

Kay Bojesen var egentligt uddannet som sølvsmed i lære hos selveste Georg Jensen. Men han havde også en stor forkærlighed for træ. Med træet kunne han skabe de mest livlige og fine figurer. De blev skabt med tanken om at lave et livligt børneunivers. Derfor skulle figurerne ikke nødvendigvis være virkelighedstro.

Hans håndværk var af en anden verden og i dag er hans en af de mest kendte danske designere. Hans designs er elsket verden over. I dag er det Rosendahl Group viderefører der viderefører de fine designs oprindeligt skabt af Kay Bojesen. Samtidig med at nye designs, der passer til de ikoniske og skandinaviske stil, også bliver skabt. 

Giv Kay Bojesen figurer som gave 

De mange fine træfigurer fra Kay Bojesen er hver og én helt perfekte som gave. Det kunne være årets julegave til både børn eller voksne. Derudover er det også en rigtig god gave til dåbsbarnet. Det kunne være elefanten, aben eller bilen – eller det fine børnestel fra mærket. Turtelduerne er en populær gave til brudeparret. 

Hos Designklassikershop.dk finder du et stort udvalg af Kay Bojesen produkter. Her finder du både aben, fuglene og alle de andre fine trædyr. Sortimentet rummer også garderne, biler, måger, plakater og Kay Bojesen juleprodukter

Indret med Kay Bojesen træfigurer

De smukke og ikoniske figurer passer perfekt ind i indretningen i de fleste danske hjem. Træet passer til den nordiske og rustikke stil, samtidig med at figurerne har noget charme og sjæl. De kommer til at skabe liv på børneværelset og stemning og glæde i stuen. 

Flere Nyheder