Hav nogle gange flere udgaver af det samme køkkenredskab derhjemme

23 september 2021
Anders Lundtang Hansen

Oplever du for eksempel også det, at når du skal skrælle kartofler eller gulerødder, så vil din hjælper i køkkenet hellere bruge en bestemt køkkenskræller end den, som du er vant til at bruge?

Du kan ikke forestille dig, hvorfor man ville vælge en anden en den, som du plejer at bruge, men du ved jo godt, at der findes flere udgaver, så der må jo være nogle, der har brug for en anden type.

Du tænkte ellers til at starte med, at du ville købe flere af den samme type skræller, så I netop kunne være flere i køkkenet om at skrælle på samme tid, når der var brug for det, men det viser sig så, at det bedre kunne svare sig, hvis du købte nogle forskellige udgaver.

Og det samme opdager du med andre typer af køkkenredskaber.

Det er godt med forskellige afarter af køkkenredskaber derhjemme

Det er lidt det samme med, når børnene skal have noget at spise eller drikke, at de så har deres egen eller deres favorit af en tallerken eller et glas, som de vil bruge: de kan simpelthen ikke se sig selv bruge andre.

Og man oplever da også, at der er folk i dit køkken, der spørger efter et redskab, selvom de lige står og glor på det, men de er bare ikke vant til at se det i den udgave, som du har.

Så foruden at det er smart at have flere udgaver af køkkenredskaber derhjemme, så I kan være flere om at hjælpe hinanden, så vil man også være ret så sikker på, at der er andre, de forskellige redskaber passer til, som de foretrækker.

Og så er der jo altid det heldige med, at hvis det ene redskab er til vask, så har man en reserve liggende, man kan bruge i stedet.

Flere Nyheder