Få den bedste akupunktur behandling i København

03 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Den gamle kinesiske behandlingsform akupunktur hørte i mange år fortrinsvis til i det alternative univers. Men inden for de seneste årtier har den etablerede medicinske verden i høj grad anerkendt akupunktur som effektiv i flere forskellige sammenhænge.

Akupunktur mod inflammatoriske sygdomme

Akupunktur er i høj grad anvendt i forbindelse med behandling af inflammation i forskellige dele af kroppen. Mange patienter med mave tarm lidelser som for eksempel Morbus Crohn og IBS (Irritated Bowel Syndrome, eller irritabel tyktarm på dansk) beretter og markant bedring i deres tilstand efterfølgende et behandlings forløb med akupunktur.

Smerter affødt af gigt sygdomme kan også dulmes ved hjælp af akupunktur, lige som der er gode indikationer for akupunktur ved behandling af allergi eller overfølsomhed.

Få akupunktur som en del af din stress behandling

Hvis du er sygemeldt med stress og modtager terapeutisk behandling som en del af dit rekonvalescens forløb kan du med stor fordel supplere med akupunktur. Gennem akupunktur kan du genoprette balancen i kroppen og sindet, få et pusterum fra hverdagen, og genskabe den balance du har mistet under din sygdom.

Mange tidligere stress patienter har haft stor glæde af at føje akupunktur til eksempelvis psykoterapeut eller psykolog behandling sammen med andre alternative behandlings former så som massage og zoneterapi.

Rygestop med akupunktur

Inden for de seneste år er der kommet øget fokus på akupunkturs virkning i forbindelse med rygestop behandling. Der er meget der tyder på at akupunktur kan hjælpe især storrygere til et hurtigere og varigt rygestop. Så hvis du ønsker at lægge smøgerne på hylden vil du kunne få glæde af hjælp fra din lokale akupunktør.

Hvor kan jeg få akupunktur i København?

Hos Akupunktur Klinik kan du altid booke en tid til behandling ved erfaren akupunktør. Klik ind og læs mere om akupunktur behandling hos Akupunktur Klinik på aku-punkturklinik.dk.

Flere Nyheder