Få hjælp til istandsættelse af din nye bolig hos dit lokale malerfirma

08 juli 2019
Astrid Pedersen
Få hjælp til istandsættelse af din nye bolig hos dit lokale malerfirma

Er du netop flyttet i egen bolig – det være sig hus eller lejlighed – glæder du dig sikkert il at sætte dit eget personlige præg på boligen, og derved gøre den til et hjem. Og i denne situation er maling af lofter, vægge og træværk ganske essentielt. Men det er ikke nødvendigvis nogen enkel sag.

Maling af hus eller lejlighed kræver forberedelse

Hvis et stykke malerarbejde skal holde i mange år uden at falme eller skalle, er det vigtigt, at forarbejdet udføres grundigt og med ekspertise. Det nytter for eksempel ikke noget, at du maler direkte på pudset, hvis dette er i dårlig stand og derfor smuldrer, eller er præget af mange sætnings revner eller andre skader. Slutresultatet vil blive ujævnt og grimt, så snart disse skader begynder at skinne igennem maling lagene.

Smuldrende puds, som måske har lidt vandskade, skal erstattes med nyt. Revner i pudset kan dækkes med filt, som samtidig holder sammen på pudset, at revnerne ikke slå igennem. Og som et alternativ til maling, kan du eventuelt vælge en fuldspartling med spartelmasse, som er farvet i netop den nuance, du ønsker. En fuldspartling kan give et rigtig smukt og ensartet resultat, forudsat at vedkommende, som udfører opgaven, har et sikkert og professionelt håndelag.

Få de flotteste vægge med hjælp fra en professionel maler

Derfor bør du vælge en dygtig maler med ekspertise og erfaring, når vægge og lofter – og eventuelt indvendigt træværk – i din bolig skal sættes i stand. Uanset om du bor i et hus eller i en lejlighed, og uanset boligens størrelse og beliggenhed, vil du kunne få et gratis og uforpligtende tilbud på professionelt malerarbejde, udført af dygtige, faglærte håndværkere med mange års erfaring inden for maling af private hjem, hos dit lokale malerfirma.

Du kan læse mere, og rekvirere dit tilbud på indvendig maling, på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder