Derfor bør du få dine trægulve slebet

29 september 2020
Lotte Hindsberg

Der er en verden til forskel at komme ind i et rum hvor gulvene er nyslebet og står gyldne og blanke end i et rum, hvor de ser matte og triste ud. Hvis du har et hjem med trægulve vælger de fleste også at få dem slebet. Ofte i forbindelse med en flytning, da det er uendelig meget nemmere at gøre når lejligheden er tom, end hvis den er fuld af møbler. Den er også langt nemmere at gøre rent efterfølgende.

En af de årsager der gør det nødvendigt at få afslebet gulvet er vind og vejr. Tiden gør gulvene triste at se på også selvom man har været forsigtigt med at gå ind med sko og støvler og trægulvet er også blevet vasket med sæbe regelmæssigt. Du kan læse mere her https://gulvkanonen.dk/.

Sådan foregår en gulvafslibning

Det er som udgangspunkt ikke svært at afslibe et gulv. Det drejer sig om kræfter og tålmodighed, samt viden om hvornår man skal skifte sandpapir. Det sidste kommer med erfaringen. Man skal bruge en maskine som kan lejes i de fleste byggemarkeder og så sandpapir. Du skal sætte omkring 2 dage af til hver rum, alt afhængig af hvor stort rummet er. Det der er vigtigt er at der skiftes sandpapir på det rigtige tidspunkt. Forsætter du med det grove laver det ridser i trægulvet, skifter du derimod for tidligt kan du stå i en evighed før du bliver færdig.

Vigtigt at finde den rigtige gulvafsliber

Det er vigtigt at finde den rigtige gulvafsliber. Ellers kan du risikere at have valgt områdets dyreste og betalt for meget for opgaven. Omvendt kan du også have valgt en der har afgivet et tilbud, der ikke efterlader tid til at udføre opgaven ordenligt. Kontakt derfor mindst 3 forskellige og få et tilbud, før du beslutter dig.

Flere Nyheder