Bør du købe nyt eller beholde det gamle badekar?

28 november 2021
Steffen Petersen

advertorial

Der er mange ting du skal overveje, før du beslutter om du skal købe et nyt badekar eller beholde det gamle. Skal du renovere hele dit badeværelse eller er det udelukkende badekarret? Passer et nyt badekar ind eller er det gamle måske helt perfekt, hvis det får en kærlig hånd? Vi vil tage dig igennem nogle overvejelser du bør gøre dig, før du træffer en beslutning.

 

image

 

Fordele ved at beholde det gamle

Der er for det første mange fordele ved at beholde dit gamle badekar. En af fordelene er, at du træffer et bæredygtigt valg, der både er til gavn for miljøet og din pengepung. Selvom dit gamle badekar er blevet slidt og har fået huller i emaljen, så passer det perfekt i størrelsen til dit badeværelse og det er for mange grund nok til at forsøge at fikse det. Det kan også nemt lade sig gøre idet du kan vælge at få det sprøjtemalet med polyuretan, der giver en helt ny emalje. Polyuretan er et materiale, der gør dit badekar slidstærkt og rengøringsvenligt og det efterlader et skinnende resultat.

Du kan derfor med fordel vælge at beholde det gamle badekar og hvis du vælger denne løsning, kan du læse mere her: https://www.emaljespecialisten.dk/re-emaljering-af-badekar/ 

Fordele ved at købe nyt

Der er uden tvivl også nogle fordele ved at købe et nyt badekar. Det er for det første altid lækkert at få nye badeværelsesmøbler, der skinner og som aldrig har været brugt før. Hvis du renoverer hele dit badeværelse, så kan det være svært at gemme det gamle og det passer formentlig heller ikke til den nye stil. I så fald anbefaler vi, at du køber et nyt badekar.

Det kan også være, at det gamle badekar er for småt eller på andre måder ikke opfylder dine behov og hvis dette er tilfældet, bør du selvfølgelig købe et nyt. Det er altid en god idé at lave en for og imod liste og sammenligne begge sider.

Flere Nyheder