Billig gulvafslibning ved professionel gulvmand – gør dit trægulv smukt igen

22 maj 2018
Astrid Pedersen
Billig gulvafslibning ved professionel gulvmand - gør dit trægulv smukt igen

Trægulve er et aktiv i enhver bolig – forudsat, selvfølgelig, at træet holder en god kvalitet, og at gulvplankerne er velholdte og velplejede. Et slidt og ødelagt trægulv kan faktisk kaste et skær af forfald over et helt hus. Så hvis du vil gøre dig selv og din bolig en kæmpe tjeneste, sørger du for, at dit trægulv fremstår velplejet, ensartet i overfladen, og vel beskyttet.

Vejen til et smukt trægulv går gennem en gulvafslibning

Alle, som har overtaget en gammel lejlighed med et slidt trægulv, kan skrive under på, at det absolut ikke er det kønneste syn i verden. Et trægulv, som ikke har modtaget den fornødne pleje og vedligeholdelse i årevis, vil bære tydelige præg af denne forsømmelse. Solens stråler vil have bleget træet, som det ser gulligt og uappetitligt ud – og har der tilmed ligget tæpper på gulvet, vil dette tydeligt fremgå i form af firkantede plamager. Gulvet vil være mere slidt nogle steder end andre – for eksempel foran dørene – hvilket vil få det til at fremstå uensartet. Og der hvor gulvet er allermest slidt, vil overfladen være dækket af en grå og mat film, som består af mange års nedtrådt støv og skidt. Hvis du kan nikke genkendende til dette scenarie, bør du overveje at hyre en professionel fagperson til at give dit trægulv en grundig gulvafslibning. En gulvafslibning vil fjerne det øverste par millimeter af gulvets overflade, hvor snavs og pletter sidder. Dette vil få gulvet til at fremstå ensartet og jævnt i farven. Og en efterfølgende behandling vil få dit gulv til at stråle!

Få en billig gulvafslibning hos gkservice.dk

Hvis du ønsker at prøve en gulvafslibning, men ikke ønsker at betale spidsen af en jetjager for den, bør du tjekke gkservice.dk. Her kan du få en professionel, men stadig billig gulvafslibning med efterfølgende behandling med sæbe, olie eller lak.

Flere Nyheder