Bevar din Flos 265 væglampe bedst muligt

06 maj 2019
Anders Lundtang Hansen
Bevar din Flos 265 væglampe bedst muligt

Designet ved en flos 265 væglampe gør, at den kan bruges i rigtig mange sammenhænge, da den på en og samme tid er forholdsvis neutral at se på, men dens lysenergi vil gøre, at der bliver lyst godt op i de områder, du ønsker den sat op.

Derfor kan sådan en Flos 265 væglampe blandt andet bruges til opsætning i gang-passager, hvor man ønsker at få lyst gangen op fra enden til anden, om den er smal eller bred.

For den her Flos-lampe kan nemlig bøjes og bukkes sammen, så den kan tilpasses de omstændigheder, den er sat op i, uden man er afhængig af omgivelserne i sig selv. På den måde kan man tilpasse lampen løbende til omgivelserne og ikke skulle købe en ny væglampe af mærket Flos 265 hver gang, man skal have sat en væglampe op.

Man kan nemlig bruge den gamle, da dens fleksibilitet gør, at den kan passe ind i mange lokaler, der udover på en gang i en væg kunne være i et soveværelse som læselampe eller som måske alternativ kontorlampe, hvor man gerne vil bruge pladsen på kontorbordet til andet end at have en lampe stående.

Dog skal man så være sikker på, at man har afmonteret væglampen korrekt i første forsøg, så man kan sætte den op igen et nyt sted.

Men Flos 265 væglamper koster ikke gevaldigt meget at investere i, så du kan sagtens købe flere af samme slags og sørge for, at de får oplyst alle områder, du har tænkt dig, at de skal passe ind i.

Sørg dog for, at de ikke hænger alt for langt ude hele tiden, så folk kan støde ind i dem. En idé kan være at trække dem frem, når de skal bruges, og så ellers resten af tiden have dem sammenbukket tæt ind til væggen, de er opsat på.

Flere Nyheder