Alternativ stressbehandling for krop og sjæl

27 august 2020
Astrid Pedersen

Er du sygemeldt med – og under behandling for – kronisk stress? Så kan du med fordel supplere dit behandlings forløb med alternativ stressbehandling.

Hvor kan jeg få hjælp til alternativ stressbehandling i Korsør?

Hvis du er bosat i den sydlige del af Sjælland, nærmere betegnet på Korsør egnen, kan du med fordel booke en tid til stressbehandling hos Klinik Dam.

Klinik Dam er en lille hyggelig klinik som beskæftiger sig med en lang række alternative behandlings former som virker mod stress symptomer. Hos Klinik Dam kan du for eksempel få en velgørende og helsebringende massage som kan nulstille kroppen og give det sympatiske nervesystem en velfortjent pause.

Massage er et anerkendt supplement til den konventionelle stressbehandling og kan virke fremmende på din heling. Med en dybtgående og empatisk massage på regelmæssig basis vil du kunne forbedre kvaliteten af – og længden på – din nattesøvn således at du bliver mere udhvilet og dermed er bedre rustet til at håndtere din stress.

Massagen vil udløse endorfiner og dopamin i dit system hvilket løfter dit humør og øger din evne til at slappe af og lade kroppen få en pause. Dine muskel spændinger vil forsvinde og dermed en masse smerter og ubehag. Og endelig vil du med massage forbedre kroppens cirkulation og udrensning af diverse affalds stoffer.

Klinik Dam tilbyder også den velkendte behandlings form øre akupunktur. Med øre akupunktur kan du skyde genvej til en stressfri tilværelse idet der på ørerne sidder en masse trigger punkter som relaterer sig til præcis den del af nerve systemet som har med stress at gøre. På samme måde som traditionel kinesisk akupunktur benytter øre akupunktur sig af trigger punkter, men på langt mere målrettet og specifikt stress reducerende vis.

Du kan læse mere om alternativ stressbehandling hos Klinik Dam på hjemmesiden klinikdam.dk

Flere Nyheder